Magunkról

Rólunk

A VSY Biotechnology egy progresszív és innovatív vállalat, amely a fogyasztói elégedettségre koncentrálva kiváló minőségű state-of-the-art szemészeti és ortopédiai termékeket állít elő és gyárt, hogy nagymértékben növelje és javítsa a betegek látását és a kényelmét világszerte. Az alapítástól napjainkig a minőségi és biztonsági normák sikerünk forrása.

A VSY Biotechnology Amszterdamban található központjából több, mint 60 ország betegeinek és egészségügyi szakembereinek igényeit szolgálja ki.

A biotechnológiai tudásunkra alapzva, az eltérő tudományágak kombinálásával szeretnénk a páciensek érdekét szolgálni.

Célunk&Küldetésünk

Célunk

A csúcstechnológiai termékek magas színvonalú szemléletmóddal történő előállításával célunk, hogy globális vállalattá váljunk a fenntartható növekedéssel és az emberek életminőségének növelésével.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy innovatív termékeket állítsunk elő a fenntartható innovációra és fejlesztésre épülő gyógyszer-, orvostechnikai eszköz- és biotechnológia területén, valamint inspirációként szolgáljunk más cégek számára. Elkötelezettek vagyunk, hogy egyre több embert érjünk el és javítsuk az életminőségüket.

Minőségpolitikánk

A VSY Biotechnology-ban minden nap azon dolgozunk, hogy jobbá tegyük az emberek életét. Ezért a termékminőség és a biztonság a legfontosabb üzleti prioritásaink közé tartozik. Ezek irányítják tevékenységünket amikor biztonságos, hatékony és kiváló minőségű termékeket állítunk elő.

Arra törekszünk, hogy termékeink és szolgáltatásaink a legmagasabb színvonalt érjék el. A VSY Biotechnology gyártóüzemünk ISO Minődégbiztosítási Szabvány szerinti működési joggal rendelkezik. Minden termékünk büszkén viseli a “CE” tanusítányt.

Folyamatosan kihívást jelet számunkra a minőség és a termelékenység monitorozása és elemzése. Olyan korrekciós és megelőző intézkedéseket hajtunk végre, amelyek biztosítják a folyamatos megfelelést a legmagasabb követelményeknek, a vevői elvárásoknak és a betegek elégedettségének.

Termékeink minősége tükrözi évtizedes tapasztalatunkat, K + F szakembereink szenvedélyes erőfeszítései révén folyamatosan új termékeket fejlesztettünk ki a jelenlegiek továbbfejlesztése mellett.

A VSY Biotechnology márkanév egy terméken vagy egy szolgáltatáson biztosítja a magas színvonalú minőséget és a rá vonatkozó törvények és előírások betartását, amelyekre az orvosok, és a betegek egyaránt támaszkodhatnak.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH